contacto

  669 744 527

  93 284 13 96
Facebook Twitter

CAT | ESP

info@aquacat.cat

Inici | Jardins
piscina

Manteniment i Rehabilitació de Jardins

A més de cuidar de la teva piscina Aquacat, es preocupa de cuidar la terra. Si necessites
manteniment o el teu jardí necessita alguna cura nosaltres ho duem a terme.

A més de l'aigua Aquacat, preserva la terra, plantem horts, restaurem jardins
i els rehabilitem. Necessites conèixer com mantenir la terra sana?, nosaltres t'ajudem
a aconseguir-ho. No perdis temps i uneix-te a l'ecologia de mà de Aquacat .Manteniment de Jardins

Ens ocupem del manteniment integral de qualsevol tipus de jardins. Aquacat s'encarrega de tot el necessari perquè creixi sa i fort. Segar, Podar, Sembrar, Regar, Trasplantar...

mantenimiento de jardines

Sistemes de Reg: Implementem els sistemes de reg que el teu jardí necessita. Automatitzem el sistema per obtenir un òptim resultat.
Sembrat: Sembrem el teu jardí perquè estigui al teu gust. Des dels arbres la gespa passant per enfiladisses o plantes comestibles.
Sega i Poda: Efectuem la poda i sega periòdica amb el manteniment integral del teu jardí.
Recuperació d'Aigua de Pluja: La recuperació d'aigua de pluja consisteix a emmagatzemar en dipòsits l'aigua de les precipitacions estalviant en l'obtenció de la mateixa.


Restauració

Rehabilitem qualsevol element del teu jardí. Solucionem desde petits problemes de construcció, trencaments en canalitzacions, problemes de reg o problemes en plantes i arbres.

No esperis més i deixa el teu jardí en mans de professionals, ens encarreguem de treure el màxim rendiment de la teva parcel·la perquè puguis gaudir dels seus avantatges.

rehabilitacion

Horts i Cultiu d'Arbres

T'oferim la possibilitat d'incloure en el teu jardí un hort. Els beneficis del cultiu de la terra són visibles a mig termini. Econòmicament suposa el poder autobastir la teva llar amb productes naturals conreats per un mateix.

A més de petits horts, Aquacat disposa d'una oferta àmplia en arbres fruiters. Et plantem l'espècie que més t'agradi i convertim la teva parcel·la en un jardí ecològic productiu.

Ens hem proposat fer de la nostra afició i passió, el nostre treball. És per això que, des fa uns anys, varem decidir començar a tractar els temes de cultius naturals i permacultiu.

huertos y cultivos

Terrasses

A més de mantenir i rehabilitar el teu jardí, ens encarreguem d'habilitar terrasses i porxos per gaudir plenament del terreny. creant espais únics i perfectament integrats en la teva parcel·la.

Sol·licita més informació sense compromís elaborarem un pressupost a la teva mesura, seguint les teves indicacions i idees. Grans beneficis per la teva piscina.

terrazas
piscina

Estalvi, Conservació i Cura

Cal respectar el medi que ens envolta. Depenem d'Ell per poder seguir vivint. No podem
caure en l'equivocació de maltractar el nostre medi ambient per obtenir benefici costi el que costi.

Aquacat està plenament conscienciada de l'impacte que una negligent
actuació, pot ocasionar en el medi ambient posant tots els mitjans al seu abast
per minimitzar el seu impacte en ell.